keskiviikko 8. lokakuuta 2014

miniViisut2014: Finaalin valmistelua

MiniViisut2014-projekti on jo finaaliviikolla. Finaalin valmistelut ovat käynnissä, ja kaiken pitäisi olla valmista perjantaihin mennessä, jolloin ensimmäiset harjoitukset potkaistaan käyntiin.11. päivä jo ennen finaali-iltaa kerron, mikä onkaan miniViisut2015-projektin kohtalo. Sen verran päätöksestäni kerron, että se on tehty omaehtoiselta pohjalta ja omasta mielestäni päätös on täysin oikea ;)...

  Sitten lähemmäs itse aihetta. Finaalin lähestyminen näkyy areenahuoneessa jo kivasti. Sinne on ilmestynyt tähtisädetikkuja leijailemaan yläilmoihin ja katsojien tervetulotekstipaperitkin ovat pöydällä. Esityksiä on harjoiteltu, shown ajolista on melkein valmis, enää pitää laatia pisteidenlasku. Sitten kuvien vuoro!



Tästä tikkuvarastosta tulee tulitekniikkaa lähemmäs lavan tasoa.

Tuossa ainakin pitäisi olla yhteensä 33 paukkuserpentiiniä :D.

Tänne ei kovin moni pääse, kun ei sinne edes kovin moni mahdukaan. Se vaatii näet vakavaa alipainoa ilman anoreksiaa :D. Täältä minä säätelen tiettyjä valoyksikköjä shown aikana.

Kun tuolta takaohjaamosta saapuu takaisin ihmisten ilmoille, näky on tällainen.

3 kommenttia:

  1. Finaali kuulostaa aivan mahtavalta spektaakkelilta! Harmittaa, etten pääse paikalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo. Harmi, ettei tällä kertaa aikataulut sopineet yhteen :/. Mutta tätä varten finaali aiotaan filmata! :). Jostakin pitää vaan saada sopiva kamera hankittua... onhan sitä pari päivää vielä aikaa :D.

      Poista
    2. Hienoa, toivottavasti saatte finaalin nauhalle!

      Poista